Over Ons

Over ons doel

Een Eeuw Natuurlijke Genezing

Al meer dan honderd jaar hebben we over tienduizenden mensen over de hele wereld met onze natuurlijke behandelingen geholpen. Wij, een familie van drie generaties, hebben vele decennia gewerkt om onze vaardigheden als gezondheidsdeskundigen te verfijnen en aan te scherpen. Zo kunnen wij u de kennis en ondersteuning bieden die u nodig hebt om uw leven ten volle te leven.

Een Persoonlijke Aanpak

Wij begrijpen de pijn en frustratie die gepaard gaan met pijnlijke aandoeningen of levenslange ziekten. We begrijpen hoe ongelooflijk overheersend het is als u niet weet hoe u uw ziekte moet laten behandelen. Wij bieden u een consistente, natuurlijke en duurzame manier om gezonder en gelukkiger te leven.

Opluchting na Jaren van Frustratie

Als u lijdt aan chronische pijn of ziekte, kunt u de ongelooflijke opluchting begrijpen die u ervaart als deze symptomen en beperkingen uit uw leven verdwijnen. Dankzij onze natuurlijke behandelingen merken onze klanten over het algemeen binnen korte tijd al ongelooflijke resultaten!

De Oorzaak Behandelen, Niet de Symptomen

Ziekten zoals IBS, abcessen, jicht en chronische hoofdpijn worden veroorzaakt door diepgewortelde verstoringen of andere problemen, en het is bewezen dat ze niet goed reageren op andere behandelingen.

Een van de belangrijkste prioriteiten van PGNG is dat we werken aan de onderliggende oorzaak van uw aandoening en niet enkel aan de symptomen die zich openbaren, door deze te identificeren, te analyseren en te behandelen. Wij helpen u te bepalen waarom u bepaalde gezondheidsproblemen ervaart, hoe deze behandeld kunnen worden en wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat u de komende jaren zo gezond mogelijk kunt leven.

Over onze Wereldwijde Erkenning

Als het om uw gezondheid gaat, begrijpen wij dat u er zeker van wilt zijn dat u de allerbeste zorg krijgt. Met gezondheidscentrum PGNG kunt u erop vertrouwen dat u in de allerbeste, meest deskundige en meest zorgzame handen bent.

Wij hebben indruk gemaakt op talloze reguliere artsen door hen en hun patiƫnten te behandelen en wij hebben met juiste en nauwkeurige documenten aan de gezondheidsautoriteiten bewezen, dat de natuur echt geneest. Reguliere artsen hebben onze geloofwaardigheid op dit gebied van de geneeskunde erkend en in de jaren tachtig hebben zij zelfs een deel van onze kennis gebruikt om hun praktijken te verbeteren.

Van ministers tot medische professionals, wij hebben het respect en de aandacht gekregen van talloze experts dankzij de effectiviteit en de resultaten van onze natuurlijke behandelingen. Wij zijn zelfs door Hare Majesteit erkend voor ons werk.

We hopen dat u ons de kans geeft om uw verwachtingen te overtreffen. Duizenden anderen over de hele wereld zijn u reeds voorgegaan. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen er alles aan doen zodat u een gezond en energievol leven kunt leiden.