Onze Behandelingen

Behandelingen

Elk van onze behandelingen wordt aangepast aan uw unieke behoeften of omstandigheden. Wij behandelen ziekten zoals abcessen, artritis, kanker, colitis ulcerosa, constipatie, ziekte van Crohn, fistels, eczeem, epilepsie, gastritis, jicht, hoofdpijn, hoge bloeddruk, hypoglykemie, IBS, indigestie, migraine, obesitas, maagzweren, psoriasis, fibromyalgie, reuma en sinusitis. Hoe ernstig of langdurig uw ziekte ook is, wij bieden u de deskundige PGNG-zorg die u nodig heeft.

01.

Informatieve Intake

Uw gezondheidstoestand en symptomen begrijpen, is de eerste stap naar een manier om ze te genezen. Tijdens het eerste intakegesprek zullen wij samen met u achterhalen wat uw behoeften, gezondheidstoestand, levensstijl en doelen zijn om zo tot de best mogelijke natuurlijke behandeling te komen.

02.

Op Maat Gemaakte
Voeding en Kruiden

Wat u in uw lichaam stopt, gaat verder dan supplementen en medicijnen. Het eten en drinken dat wij dagelijks consumeren, hebben een direct en krachtig effect op onze algehele gezondheid. Om uw gezondheid te herstellen en in stand te houden, creëren wij met onze innovatieve producten een ​​behandeling die gevuld is met onze eigen recepten, voedingsmiddelen en ingrediënten.

03.

Specifieke en Effectieve
Behandelingen

Onze natuurlijke behandelingen zijn geen nieuwe of spirituele geneeswijzen. Zij zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en met meer dan een eeuw aan ervaring binnen een familie van drie generaties. Wij gebruiken de ongelooflijke genezende kracht van gezonde voeding, natuurlijke remedies, kompressen, hydrotherapie, therapeutische oefeningen en meer om u te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden.

Je Bent Wat Je Eet

“De essentie van de natuurlijke geneeskunst is voeding; hiermee kunnen vele aandoeningen worden genezen, stelt dr. Suresh Kumar. Een heel oude wetenschap … “

Wetenschappelijk artikel gepubliceerd in Khaleej Times, Verenigde Arabische Emiraten
1988
quote icon