Gepubliceerde artikelen over Dr. Kumar

Meest recente artikelen

Met de artikelen van PGNG ontdek je alles over natuurlijke behandelingen en een gezond leven. Start vandaag met een gezonder leven door onze artikelen te lezen.

Je Bent Wat Je Eet

“De essentie van de natuurlijke geneeskunst is voeding; hiermee kunnen vele aandoeningen worden genezen, stelt dr. Suresh Kumar. Een heel oude wetenschap … “

Khaleej Times
1988
quote icon

Al Na Drie Weken Voelde Ik Me Energieker

“Steeds meer mensen zoeken actief naar manieren om beter te worden. In Zin vertellen ze hierover. Een natuurlijke geneeswijze – naturopathy, hielp mevrouw M. van haar hypoglykemie en vermoeidheidsklachten af. Mevrouw M.: “Dr. Kumar neemt alle tijd voor je en legt uit waarom bepaalde voedingsmiddelen goed zijn voor jóuw lichaam. Ik kan de hele wereld weer aan. Ik werk weer fulltime en toch heb ik ’s avonds voldoende energie om van alles te ondernemen.” Ik heb al veel mensen naar dr. Kumar doorverwezen. Want vooral bij chronische darm- en eczeemklachten en zelfs vaak bij kanker boekt hij geweldige resultaten. Zo heeft hij mijn vriend van zijn darmklachten afgeholpen en is mijn moeder nu medicijnvrij, na een periode met veel medicatie…”
Zin
2008

Indiase Natuurarts Komt Bij U Thuis

“Terminaal longkankerpatiënt verlengt zijn leven, is energiek en vrij van pijn na een paar maanden Kumar’s therapie gevolgd te hebben. Gerrit: “U kunt het geloven of niet, maar ik voel me zo gezond als een vis. Ik heb geen rugpijn meer, ik ga met twee treden gelijk de trap op en ik maak lange wandelingen. Mijn huisarts snapt er werkelijk niets van. Die spreekt van een wonder…”
Story
1990

Natuurlijke Genezingsmethode

“In kringen van natuurgeneeswijze wordt hij met gejuich begroet. Sommige reguliere artsen staan er nog wat argwanend tegenover. Maar allengs krijgt hij meer vaste voet op Nederlandse grond. De natuurarts dr. S. Kumar uit India. In december 1988 heeft hij zich officieel in ons land (Castricum) gevestigd. En het moet gezegd: heel wat patiënten zijn sindsdien in zeer korte tijd, en zonder medicijnen, van hun chronische en acute kwalen genezen. Gewoon omdat zij zich exact hielden aan wat dr. Kumar hun zei…”
Nieuwsblad Gezondheidszorg
Medisch tijdschrift voor artsen, door dr. Hollander, huisarts

Vuile Darm Oorzaak Ziekte. Je Bent Wat Je Eet

“De Indiase dr. Kumar maakt zich er sterk voor medici en patiënten ervan te overtuigen dat de juiste voeding, een goede spijsvertering en dus schone darmen de voorwaarden zijn van een gezond stelsel. Een verkeerde spijsvertering is volgens dr. Kumar de bron van vele kwalen…”
Beter
1988

Gezonde Voeding en Lichaamsbeweging Zijn De Sleutel Tot Een Gezonde Jij!

"De kern van de natuurlijke geneeskunst is de overtuiging dat positieve voeding en een levensstijl die eenvoudig, biologisch en natuurlijk is, de oplossing is voor een goede en gezonde manier van leven ..."
Gulf News
1992

Kun Je Kanker Wegeten?

“Op 22 februari kreeg de heer F. te horen dat hij longkanker had. Volgens de specialist die hem behandelde, was er niets meer aan te doen. Wel kreeg hij nog acht bestralingen om de pijn te bestrijden. Met die boodschap ging de heer F. naar huis. Na enkele weken van dr. Kumar’s behandeling merkte de heer F. resultaat. Hij voelde zich stukken beter en veel actiever. Bij controle van zijn bloed bleek dat er inderdaad een hele vooruitgang was geboekt. Volgens de heer F. speelt de voeding een heel belangrijke rol. Dr. Kumar werkt veel samen met reguliere artsen.”
VEGAZET (oude zorgverzekeraar)
1991

Medische Wereld In Nederland In Beroering

“Voedsel is weliswaar voedsel, maar het gaat ook om de stijl van eten. We eten heel verkeerde combinaties, we eten op verkeerde tijden (ook als we geen honger hebben), we eten tijdens depressies, we eten te vlug en we kauwen niet goed. Door die gewoontes te corrigeren kunnen we onszelf beter maken. Dr. Kumar geeft ons tientallen bewogen brieven te lezen van patiënten met kanker, Colitis Ulcerosa, Besnier-Boeck, de ziekte van Crohn, psoriasis, reuma et cetera. Ze zijn stuk voor stuk weer gezond en gelukkig, zonder medicijnen en zonder operaties. Universiteiten bestookten hem met verzoeken om lezingen te houden…”
Onze Krant Kennemerland
1990

De Natuurlijke Weg Naar Gezondheid

“Wat hem onderscheidt van andere artsen is het feit dat hij zijn patiënten noch medicijnen noch operaties voorschrijft. In zijn ervaring hebben de meeste patiënten snel en gunstig gereageerd op de natuurlijke behandelingen en de juiste voeding ... "
Dawn
1984
Artikelen uit kranten en tijdschriften